Links Saskia Smit, teamcaptain van team 130 Keep on Running, rechts Marleen Zijlstra
Links Saskia Smit, teamcaptain van team 130 Keep on Running, rechts Marleen Zijlstra (Foto: aangeleverd)
Regio

Spinningmarathon levert € 1.000 op voor goede doel

  Sport

Team Smit&Partners Keep on Running, team 130 bij de Roparun, organiseerde zaterdag 27 januari  een spinningmarathon bij Sportplan Uitgeest. Fietsen voor het goede doel, was de insteek. Drie uur lang stapten er sportievelingen op de fiets. Dit evenement werd onder andere georganiseerd door de spinningdocente Marleen Zijlstra, tevens hardloopster bij Keep on Running. 

Na het derde uur spinnen werd er een prachtige cheque binnengebracht van € 1.000. Een fantastisch resultaat voor het goede doel waar team 130 Keep on Running zo hard voor bezig is, de Stichting Roparun. Het geld wordt toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die een bijdragen leveren aan het motto van Roparun: "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

Estafetteloop

Team Smit&Partners Keep on Running gaat hardlopen van Parijs naar Rotterdam. Zij zetten zich in voor de Roparun: dé estafetteloop van meer dan 500 kilometer, voor het goede doel. Deze sportieve prestatie wordt in teamverband geleverd, om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Vóór het team op 19 mei start vanuit Parijs vertrekt, worden er in de regio – Uitgeest, Castricum, Limmen, Heiloo en Alkmaar – diverse activiteiten georganiseerd om inwoners meer bekend te maken met Roparun én geld in te zamelen voor team Keep on Running. U leest er meer over op www.keeponrunning.info.

Meer berichten