Training GTH
Training GTH (Foto: aangeleverd)
Heiloo

Zondag 11 februari wervelende springwedstrijd GTH

  Sport

HEILOO - De jaarlijkse springwedstrijd van GTH, waarbij de leden hun spring- en turntalenten laten zien, vindt dit jaar plaats op zondag 11 februari.

Iedereen is welkom om te komen kijken naar spectaculaire salto's op de trampoline of andere springoefeningen. Ook is er een demonstratie Streetdance. De trampoline-, turn-, gym- en springgroepenleden doen hun uiterste best en krijgen allen een persoonlijke beoordeling van de deskundige jury. De wedstrijd begint om 11:30 uur met trampoline. Dan volgt een wervelende Streetdance demonstratie die om 13:00 uur en om 14:00 uur wordt gevolgd door de wedstrijden turnen en gym, afgesloten om 15:00 uur met de springgroep en de jongensgroep gym. Iedereen die een kind heeft dat er over denkt om ook te gaan springen, gymmen, turnen of Streetdancen moet zeker komen!

Om GTH te steunen bij de aanschaf van nieuwe toestellen, kunt u ter plekke lootjes kopen. De volgende lokale ondernemers hebben GTH hiervoor gesponsord, waar wij zeer dankbaar voor zijn: Peek Juwelier, Etos, Kado&Zo, Reformhuis, De Schrijverij, BijwaardKappers, Banketbakker van Velzen, StylesHair, de Theeklipper, Hema, Fietsenhandel Boersen, CFH Kappers, Bruna, Bakkerij Kees Zoon en fotografiestudio The Best of me.

Meer berichten