Van links naar rechts: Dewi van Duivenvoorde, Britt Kerssens,  Jorieke Visser en Linde van den Bosch.
Van links naar rechts: Dewi van Duivenvoorde, Britt Kerssens, Jorieke Visser en Linde van den Bosch. (Foto: Scea Rijnders)
Limmen

Twee rayonkampioenen bij TIOS

  Sport

LIMMEN - Afgelopen weekend turnde de selectie van TIOS uit Limmen hun tweede competitiewedstrijd, met hele goede resultaten. 

Linde van den Bosch en Dewi van Duivenvoorde eindigden als rayonkampioen in hun klasse! Zij mochten een medaille en een beker mee naar huis nemen. Linde eindigde zo hoog door een sierlijke vloeroefening (14.50) en Dewi door een mooi gestrekte sprong (13.70) en knap brugwerk (13.35). 

Britt Kerssens zwaaide ook huizenhoog aan de brug en wist mede daardoor het brons in huis te halen. Jorieke Visser deed het juist weer goed op de sprong (13.65) en kreeg voor haar vijfde plek een zeer verdiende medaille. René Sap turnde zeer sterk op brug (14.00) en balk (12.40) en veroverde daarmee een medaille voor de vierde plaats. Een knappe prestatie voor deze turnster die dit jaar voor het eerst in de competitie uitkomt. Bonna Mooij startte ijzersterk op sprong door het hoogste cijfer te halen (14.00). Ook bij vloer scoorde zij erg hoog (14.05) en kwam daardoor op de vijfde positie terecht, waar zij beloond werd met een medaille.

Meer berichten