Foto: Archief Uitkijkpost
Egmond aan Zee

Live meekijken met Saucony Egmond Halve Marathon

  Sport

Al 44 keer eerder is de Halve Marathon van Egmond aan Zee gelopen. In die 44 jaar is de Saucony Egmond Halve Marathon uitgegroeid tot één van de populairste en meest massale lopen van Nederland. 

De grootste aantrekkingskracht van deze halve marathon is ongetwijfeld de variatie in het parcours met daarbij het mooie traject door het Noordhollands Duinreservaat als hoogtepunt. Aantrekkelijk is ook de ronde door Egmond aan Zee en de sfeervolle finish te midden van duizenden toeschouwers. Naast de Saucony Egmond Halve Marathon organiseert Le Champion in januari nog twee evenementen in Egmond aan Zee. Op de zaterdag voorafgaand aan de halve marathon vindt traditiegetrouw de strandrace AGU Egmond-Pier-Egmond plaats, welke u gister ook live mee heeft kunnen kijken via de stream op onze site. Ook organiseert Le Champion twee weken later de Egmond Wandel Marathon tegen reuma. Tijdens deze wandeltocht lopen de deelnemers in twee dagen tijd een hele marathon.

RTV-80 is gedurende het sportweekend in Egmond aan Zee aanwezig om verslag te doen. Via de live-stream hieronder kijkt u vandaag live mee met de Halve Marathon. Wie weet ziet u nog wel een bekende lopen?

Bron: http://www.sauconyegmondhalvemarathon.nl

Meer berichten