Logo uitkijkpost.nl
V.l.n.r: Ian Beelen (trainer), Matz Mosselaar (HSV), Tijn Rentenaar (Jong Holland), John Beelen (trainer), Maddox van Dam (HSV), Jeffrey Ullers (HSV), Beau de Boer (VV Limmen), Sepp van Rijnsoever (HSV), Niam Meulenbeld (HSV). Onder: Joris Koppers (HSV), Alex Visser (Limmen), Jelle Oud (HSV). Gabriel Sassu (HSV) staat niet op de teamfoto.
V.l.n.r: Ian Beelen (trainer), Matz Mosselaar (HSV), Tijn Rentenaar (Jong Holland), John Beelen (trainer), Maddox van Dam (HSV), Jeffrey Ullers (HSV), Beau de Boer (VV Limmen), Sepp van Rijnsoever (HSV), Niam Meulenbeld (HSV). Onder: Joris Koppers (HSV), Alex Visser (Limmen), Jelle Oud (HSV). Gabriel Sassu (HSV) staat niet op de teamfoto.
Heiloo

Prima resultaat John Beelen Voetbalschool JO9 bij Internationaal voetbaltoernooi FC Lisse Cup

  Sport

HEILOO - Op 27 en 28 mei heeft de John Beelen Voetbalschool-selectie onder negen jaar - onder leiding van John en Ian Beelen - deelgenomen aan het internationale voetbaltoernooi FC Lisse Cup 2017. 

Dit toernooi valt onder de organisatie van UEFA licensed match agent Tiny van Gemert. De selectie van John Beelen bestond uit acht spelers van HSV Heiloo JO9-1, twee van VV Limmen en een van Jong Holland (Alkmaar). Op zaterdag namen de jongens het op tegen Sv Hoofddorp JO9-1, het Duitse 'SSC Juno Burg' en het Engelse 'Banwell JFC'. Met een overtuigende negen punten uit drie wedstrijden werd de groepswinst veilig gesteld en kwalificeerde het team zich voor een van de twee finale poules.

Op zondag stond de eerste wedstrijd in de finale poule gepland tegen de eerste van drie Engelse tegenstanders. Het team was onder de indruk van het fysieke spel wat de Engelsen op de mat legden en werd daarom terecht met een stevige nederlaag van het veld gestuurd. Met de nodige aanwijzingen, peptalk en wederom een goede training tussendoor wisten John en Ian Beelen de jongens scherp te krijgen voor de tweede wedstrijd tegen het sterke Central Milton Keynes FC. Wat volgde was een wedstrijd die de jongens en al hun trouwe fans niet gauw meer zullen vergeten: met prima verzorgd voetbal kwam team John Beelen Voetbalschool op een 4-0 voorsprong. Een waar voetbalgevecht in de tweede helft volgde. Her en der vlogen wat spelertjes door de lucht, maar met bloed zweet en tranen hielden de mannen van JBV stand. Toen ook de derde poule wedstrijd tegen het Engelse 'West Hiove Dynamos FC' gewonnen werd, mocht de selectie zich klaarmaken voor de kruisfinale voor de derde/ vierde plek tegen het team van FC Lisse. Ondanks zichtbare vermoeidheid in deze wedstrijd onder warme omstandigheden hebben de jongens de derde plek toch veiliggesteld.

Al met al een uitstekend toernooi weekeinde aldus coach John Beelen die met gepaste trots terugkijkt op een geslaagde deelname. " Ik heb gezien dat alle jongens van team JBV gespeeld hebben naar hun mogelijkheden, waarbij het voetballend vermogen vaak doorslaggevend was in de duels tegen alle tegenstanders". 6 winstpartijen uit 7 potten is prima, maar iets waar hij minder waarde aan hecht. "Het gaat om de ervaring wat zo'n toernooi met zich meebrengt dat de jongens meekrijgen. Veel strijd leveren, spanning voelen en samen de voetballende oplossing vinden is waar het om gaat.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitkijkpost.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=185,190,192,193" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5839499&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitkijkpost.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=185,190,192,193" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5839502&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitkijkpost.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=185,190,192,193" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>