Foto: hsv.nl
Foto: hsv.nl

Acht jeugdspelers HSV naar internationaal toernooi

Sport Heiloo

Op 27 en 28 mei zal de John Beelen Voetbalschool-selectie onder 9 jaar deelnemen aan het internationale voetbaltoernooi "FC Lisse Cup 2017″. Dit toernooi valt onder de organisatie van UEFA licensed match agent Tiny van Gemert. De FC Lisse Cup wordt gespeeld in Zuid Holland, in Lisse.

Op 27 mei worden de groepswedstrijden gespeeld en op de 28 mei de plaatsings- en finalewedstrijden. De selectie van John Beelen bestaat uit 8 spelers van HSV Heiloo JO9-1, 2 van VV Limmen en 1 van Jong Holland (Alkmaar). Zij nemen het op tegen teams uit Duitsland, Engeland en Schotland.

De John Beelen Voetbalschool is een initiatief van oud profvoetballer John Beelen. De voetbalschool in Heiloo biedt kwalitatief hoogwaardige trainingen en zorgt voor plezier bij de deelnemers.

Samen met zoon Ian Beelen (speler Ajax onder 15 jaar) zal John de jongens, die ondersteund worden door Sporthuis Johan Jansen, Albert Heijn 'T Hoekstuk uit Heiloo en GROBAgrond, onder zijn hoede nemen en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Bron: Beatfm

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant