De deelnemers van vorig jaar
De deelnemers van vorig jaar
Egmond aan Zee

Nederlands Kampioenschap VG-Biljarten voor Teams 2017

  Sport

EGMOND AAN ZEE - Het Nederlands Kampioenschap Teams voor VG-biljarters wordt gehouden in het weekend van 4 en 5 februari in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. De organisatie hiervan is in handen van de Commissie voor VG-Biljarten van de KNBB vereniging Carambole.

In drie voorronden plaatsten zich negen teams. Samen met de kampioen van vorig jaar (het team A van 1 en nog 5 uit Oegstgeest) strijden tien teams om de titel. Uit onze regio zijn van de partij het Reigerteam A uit Heerhugowaard en Het Groene Laken uit Haarlem. Het motto van de Commissie VG-Biljarten is 'normaal waar mogelijk, bijzonder waar nodig'. Dat vertaalt zich tijdens dit kampioenschap in het zoveel mogelijk toepassen van de reglementen van de KNBB en de aanwezigheid van gekwalificeerde arbiters aan de biljarttafels.

Het evenement werd mogelijk gemaakt door een flinke bijdrage vanuit de Vereniging Carambole en tal van sponsors die deze doelgroep een warm hart toedragen. Hotel Zuiderduin is gevestigd aan Zeeweg 52 in Egmond aan Zee. De toegang is gratis en nabij het hotel is parkeren gratig. Op zaterdag beginnen de wedstrijden om 11.00 uur, op zondag om 10.30 uur. Op zaterdagavond is er een spel- en ontspanningsavond voor de deelnemers.

Meer berichten