Afbeelding

Heren Flashing Heiloo winnend het jaar uit

Sport Heiloo

Het eerste herenteam van basketbalvereniging Flashing Heiloo heeft de laatste wedstrijd van het jaar eenvoudig gewonnen.

Vorige week vrijdagavond werd in IJmuiden Akrides nog steviger op de laatste plek gezet door een stevige overwinning voor de ploeg uit Heiloo: 38-68. Flashing startte niet scherp en leed veel onnodig balverlies. Daar werd door de IJmuidenaren echter niet of nauwelijks gebruik van gemaakt. Het eerste kwart werd daardoor toch afgesloten met een kleine voorsprong voor Flashing: 12-14.

In het tweede kwart werd de voorsprong iets vergroot en bij rust stond er 23-31 op het scorebord. In het derde kwart liet Flashing zien dat het toch echt veel beter kon en werd Akrides in no-time op grote achterstand gezet. Na het derde kwart was de voorsprong 32-55. Deze voorsprong werd uiteindelijk verder uitgebreid naar 38-68.

Zaterdagmiddag 14 januari spelen de heren hun eerstvolgende wedstrijd, thuis tegen US in sporthal Het Vennewater.

Bron: Beatfm