V.l.n.r.: Milenka, Feliene, Elise, Mila, Brechtje, Julie, Silke en Britt
V.l.n.r.: Milenka, Feliene, Elise, Mila, Brechtje, Julie, Silke en Britt

Beide teams GTH naar NK trampolinespringen

16 nov, 08:15 Sport Heiloo

Heiloo / Kudelstaart Zaterdag sprongen beide teams van GTH de laatste plaatsingswedstrijd. Bij de voorgaande wedstrijden waren beide teams alle twee de wedstrijden op het podium geëindigd, dit was ook het doel voor deze wedstrijd.

Het D team met Silke, Brechtje, Mila en Milenka mocht vandaag als eerste springen. Brechtje sprong haar verplichte oefening strak uit en behaalde hiermee weer de hoogste score van de D categorie. De volgende oefening die gesprongen werd, was de eerste keuze oefening. Zowel Mila als Milenka sprongen een mooie oefening en werden beloond met beide 25.9 punten. De meiden sprongen de wedstrijd goed uit. Silke sprong de laatste keuzeoefening prachtig en wist hiermee de hoogste score neer te zetten.

Tegelijkertijd sprong het E team met Britt, Elise, Julie en Feliene ook de wedstrijd. De meiden begonnen met een sterk rondje verplicht. Elise zette een super oefening neer en kreeg hier 23.00 voor. De wedstrijd werd vervolgd met de eerste keuze oefening. Zowel Julie als Britt sprongen een goede oefening; Julie(23.7) en Britt(21.6). De wedstrijd werd afgesloten met een sterk rondje tweede keuze oefeningen. Feliene sprong netjes en sprong een 7.3 gemiddeld.

In het eindklassement zijn beide teams op het podium geëindigd, het E team won zilver en het D team goud. Beide teams hebben zich met de resultaten van de afgelopen drie wedstrijden geplaatst voor het NK op 10 december in Alkmaar. Voor meer info: www.gth-heiloo.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief