Heiloo

Derde editie Ci Vediamo voetgolf toernooi weer een groot succes

  Sport

Voor de derde maal werd het Ci Vediamo voetgolf toernooi georganiseerd door Stichting KEES. Een recordaantal van 225 deelnemers streden om de felbegeerde wisselbokaal. Onder een stralende zon probeerden de deelnemers het parcours in zo min mogelijk schoten af te ronden. Onderweg werd men door brasserie in 't groen voorzien van hamburgers en pizza's, want op een lege maag kun je tenslotte niet uitblinken. Bij de mannen was het Jasmin Sisanovic en bij de vrouwen Yvon Weel die zich tot beste voetgolfer van 2016 lieten kronen. Yvon werd uiteindelijk tot overall winnaar uitgeroepen.

De opbrengst van maar liefst €6.000 komt ook dit jaar weer ten goede aan verschillende sporters met beperking en de verenigingen die deze sporters begeleiden. Daarnaast gaan we het komend jaar weer een mooie droom uit laten komen, geïnspireerd door de droom van Dennis Hof die in april de halve marathon van New York liep. Meer informatie op www.stichtingkees.nl

Stichting KEES bedankt de sponsoren, vrijwilligers en HSV voor alle inzet om het CI Vediamo voetgolf toernooi weer mogelijk te maken.

Tekst en foto's: Jeroen Haanstra

Meer berichten