De in grote getalen toegestroomde toeschouwers.
De in grote getalen toegestroomde toeschouwers.

Kampioenswedstrijd HSV-KFC

Sport Heiloo

Aangezien het hoofdveld van HSV was afgekeurd, mocht HSV te gast bij buurvereniging De Foresters. Daar werden alle vrijwilligers opgetrommeld om alles in goede banen te leiden . Het sportpark werd voor een middag omgetoverd in een rood gele Basis.

Heel veel spandoeken, vlaggen en vuurwerk, de verwachtingen waren hooggespannen: "zou HSV het team van KFC wat bijna de hele competitie bovenaan staat, kunnen verslaan?"

De in grote getalen toegestroomde toeschouwers kregen helaas een matige wedstrijd te zien. In de 1e helft kwam KFC op een 2-0 voorsprong, echter moesten zij door een rode kaart  met 10 man de wedstrijd uitspelen.

HSV deed zijn best, maar het mocht niet baten. Het lukte allemaal net niet en de scherpte welke we de afgelopen weken gewend waren, en wat het verschil maakte, ontbrak.

Toen KFC in de 2e helft 3-0 maakte, probeerde HSV het laatste half uur nog alles uit de kast te halen. Tevergeefs. De wedstrijd eindigde middels een doelpunt van Tim van Hekken in 3-1.

Hierdoor is KFC kampioen geworden en zal HSV verder strijden in de nacompetitie voor een plaats in de 2e klasse. Uiteraard kunnen ze de komende weken nog alle support gebruiken! Hou de plaatselijke media en de HSV site in de gaten voor het programma.

Foto: Wim Leering via Twitter. 

Video: Vidicrowd.com

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant