Poesiealbums! Wie heeft er nog een?
Poesiealbums! Wie heeft er nog een? Foto: aangeleverd

Aan tafel met... poesiealbums

Regio

EGMOND-BINNEN - Poesiealbums! Wie heeft er nog een? Op elke bladzij een versje met daarnaast een plaatje of een tekening. Een boekje vol dierbare herinneringen. Op dinsdag 21 september kunnen er in Dorpshuis de Schulp verhalen en herinneringen worden gedeeld, inclusief een stukje geschiedenis over het poesiealbum.
Liesbeth van Bibliotheek Kennemerwaard neemt vier albums mee, van vier generaties binnen haar eigen familie! Een mooi inkijkje hoe het poesiealbum is veranderd in de loop der tijd. Schuif gezellig aan en neem als het kan een eigen poesiealbum mee.

Wanneer
Je bent van harte welkom tijdens deze Aan tafel met… van Bibliotheek Kennemerwaard op dinsdag 21 september van 15.00 tot 16.00 uur in Dorpshuis de Schulp, Visweg 45, 1935 EB in Egmond-Binnen. De toegang is gratis. Je kunt je aanmelden via www.bknw.nl/agenda Schuif aan!

Aan tafel met…
Aan tafel met… geeft mensen uit het dorp de gelegenheid om hun verhaal of kennis te delen met anderen. Dit kan een interessant beroep zijn, een leuke hobby, een onderwerp dat je na aan het hart ligt of iets interessants dat je hebt (mee)gemaakt. De tafel in Dorpshuis de Schulp biedt zo een podium voor interessante workshops, verrassende presentaties en boeiende verhalen. Als je zelf eens een ‘Aan tafel met…’ wilt verzorgen kun je je aanmelden bij de medewerkers van de bibliotheek.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant