Bucketgame Hoornse Vaart.
Bucketgame Hoornse Vaart. Foto: aangeleverd

Zomervakantie in zwembad Hoornse Vaart

Regio

ALKMAAR - Van 10 juli tot en met 22 augustus is het zomervakantie. Zwembad Hoornse Vaart pakt uit met extra ruime openingstijden voor recreatieve zwemmers, een gevarieerd aquafitnessprogramma, het buitenbad geopend én elke middag een stormbaan in het 50-meterbad. 

In de vakantie is het Alkmaarse bad 7 dagen per week van 10.00 tot 17.00 uur geopend voor recreatieve zwemmers van alle leeftijden. Bij mooi weer staan de deuren naar de ligweide open en is het buitenbad geopend. Valt het weer wat tegen dan opent de Hoornse Vaart het instructiebad zodat er binnen gezwommen kan worden. Daarnaast zijn het golfslagbad, de waterspeeltuin en het 25-meterbad geopend. 

Recreatief vertier
Iedere middag ligt er een stormbaan in het 50-meterbad. Heb je de juiste techniek onder de knie? Dan verrast Alkmaar Sport je de week er na met een totaal ander exemplaar. Deze vakantie zijn als vanouds ook de duikplanken, de interactieve glijbaan en de uitdagende bucketgame geopend. Heb je behoefte aan een momentje ontspanning of even wat rust, dan kan je terecht bij een van de hagelnieuwe stoomcabines of de whirlpools.

Banenzwemmen & aquafitness
Gedurende de zomervakantie is het 50-meterbad 5 ochtenden per week vanaf 07.00 uur geopend voor banenzwemmers die hun conditie op peil willen houden. In het weekend is het banenzwemmen mogelijk vanaf 09.00 uur. Daarnaast is er een aquafitness programma samengesteld met lessen variërend van aquajoggen, floatfit, slag- & conditietraining en tabaqua tot zwangerschapszwemmen en ouder- en kindzwemmen.

Meer informatie
Nu coronamaatregelen versoepeld zijn is vooraf reserveren niet meer noodzakelijk. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa en via de website. Een online gekocht ticket blijft en jaar geldig en voorkomt wachten aan de kassa. Meer informatie over de openingstijden in de zomervakantie is te vinden op www.hoornsevaart.nl/vakantie.
Zwembad Hoornse Vaart is maandag 23 augustus gesloten in verband met zwemtesten en BHV-training voor het personeel. Het nieuwe seizoen start vanaf dinsdag 24 augustus.

Afbeelding
Met het Veiligheidsbeleidsplan bouwt gemeente Heiloo aan een veilige samenleving Nieuws 46 minuten geleden
Kom genieten van de prachtige collectie historische bloemen bij Hortus Bulborum.
Hortus Bulborum Limmen opent het nieuwe seizoen Nieuws 3 uur geleden
Wethouder Tromp helpt de kinderen bij het planten van een pruimenboom op het plein.
Pruimenboom geplant bij Kinderdagverblijf De Vogeltuin Nieuws 15 uur geleden

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant