Via de QR-code koop je eenvoudig een lot.
Via de QR-code koop je eenvoudig een lot. Foto: aangeleverd

Alpe d’HuZes organiseert A Lot of Suc6

Regio

REGIO - Kanker is een ziekte die ons allemaal raakt. Opgeven is daarom geen optie! Kanker zet veel levens op zijn kop. Of u het nu zelf hebt of iemand om wie u geeft, de gevolgen zijn altijd overweldigend. Alpe d’HuZes is een jaarlijks terugkerend sportief evenement waarbij geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar de verbetering van de kwaliteit van leven voor mensen met kanker. Een belangrijk doel van Alpe d’HuZes is om kanker bespreekbaar maken en de onmacht die ontstaat door kanker om te zetten in kracht en saamhorigheid.

Team Brigitte’s Heroes
De 15e editie van Alpe d’HuZes gaat net als vorig jaar ook dit jaar niet door. Een teleurstelling voor Skip en Ole Blok. Zij verloren op 9 november 2019 hun moeder Brigitte Langedijk aan kanker, zij was nog maar 51 jaar. In 2020 hadden alle leden van team Brigitte’s Heroes zich goed voorbereid op de rit naar de top van Alpe d’Huez, lopend of fietsend: een team, fietsen en goede schoenen, vervoer en verblijf en een mooi teamshirt met alle logo’s van de sponsors. Het evenement, dat zeker ook als troost gehouden wordt, ging toen door alle maatregelen rondom corona niet door. Dit jaar organiseert het KWF een loterij om toch geld in te zamelen, 'A Lot of Suc6, refererend aan Alpe d’HuZes, waarbij de deelnemers maximaal zes keer de berg beklimmen. Natuurlijk doet team Brigitte’s Heroes mee aan deze loterij. Hoe kunt u meedoen?

Doe mee en win!
De trekking is op 3 juni 2021, tot die dag kunt u loten kopen. Deze kosten € 2,50 per stuk.

Het bedrag van de verkochte loten komt 100% ten goede aan Alpe d’HuZes en het KWF-fonds. Via de QR-code kunt u een lot kopen. Deze code is gekoppeld aan team Brigitte’s Heroes. De opbrengst van die loten wordt opgeteld bij het ingezamelde bedrag van het team van Melvin, Skip en Ole Blok. De tussenstand voor dit team is nu ongeveer € 29.000.

Er zijn meer dan 600 grote en kleine prijzen beschikbaar gesteld, waaronder een verblijf in een guesthouse, sportclinics, een dag zeilen op een Friese tjotter en een fiets. Alle prijzen worden vermeld op de website www.opgevenisgeenoptie.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant