De eerste plaats is voor Daan van Waggendorf van Rijn.
De eerste plaats is voor Daan van Waggendorf van Rijn.
Heiloo

Knappe resultaten voor Dojo 't Loo in Beverwijk

  Politiek

Zaterdag 11 juni werd in Beverwijk het Toradoshi toernooi gehouden. Dojo't loo was met een grote groep vertegenwoordigd, verdeeld over 5 blokken.

In het eerste blok waren de mini's en A-pupillen aan de beurt. Tyler le Loux won 1 partij met een goede houdgreep. Jorne Reitsma won twee wedstrijden waarvan 1 met een mooie overname en hij werd zo tweede. Sebastiaan Haasnoot won 1 partij met een mooie o soto gari. Daan van Waggendorf van Rijn won 5 wedstrijden met verschillende worpen en werd zo kampioen.

In blok 2 stond Sofie Oosterink goed te knokken en ze verloor helaas twee keer door een kleine straf. Roan Krom wist 1 partij te winnen door de meeste aanvallen te maken en Michelle Otto won 1 partij met een mooie heupworp.

Blok drie was een grote groep, hierin werd Lex Gast met twee gewonnen wedstrijden derde. Job Kroon won in dezelfde poule alle wedstrijden en werd zo kampioen. Eline van der Veen won een wedstrijd met een o soto gari. Bjorn won een partij met een ko uchi maki komi en werd zo derde. May Witjes wist twee wedstrijden te winnen waarvan 1 met een houdgreep en werd zo tweede. Magda Uitenhaak had het erg moeilijk en kon helaas geen wedstrijd winnen. Wobbe Kruize won 4 wedstrijden waaronder een spetterende beenworp en werd zo kampioen. Denise Otto won 1 partij maar dat was niet genoeg voor het podium.

In blok 4 won Kars Kroon zijn eerste wedstrijd. De tweede wedstrijd werd verloren en hierna stopte Kars ermee vanwege een zere hamstring. Jonne Coolegem wist drie partijen op rij te winnen en stond zo in de finale. Hierin kreeg hij helaas een wurging tegen, maar werd zo wel tweede. Sam Beukers won twee potten en verloor er ook twee en werd zo tweede. Hetzelfde gold voor Stan de Laleijne, hij werd met twee winstpartijen derde. Floris Groen, Yesper Brunekreef en Sven Witjes hadden het erg zwaar en hebben allemaal twee partijen gejudood.

In het laatste Blok wist Hu An Tan nog wel een prijs mee naar huis te nemen. Na 3 super spannende potjes en een mooie beenworp werd hij derde.

Meer berichten