Het voorjaar kan beginnen bij Kwekerij Cristian Schilder. Foto: aangeleverd
Het voorjaar kan beginnen bij Kwekerij Cristian Schilder. Foto: aangeleverd Foto: aangeleverd

Begint het alweer te kriebelen?

Nieuws

LIMMEN - Het lentezonnetje heeft zich af en toe al laten zien en dat betekent dat het buitenleven weer gaat beginnen. En de tuin heeft wel wat aandacht nodig.

De lente staat in de natuur voor een nieuw begin. Aan de Rijksweg in Limmen, tussen Broekhuis en Keer op Keer, is een fonkelnieuw pand gebouwd door Kwekerij Cristian Schilder. Ook een mooi nieuw begin! Een prachtig ruim complex waar de vertrouwde producten volop te vinden zijn.

Hier staan vanaf zaterdag 30 maart weer de zelfgekweekte perkplanten klaar. Geraniums, million bells, portulacca, vlijtige liesjes en nog veel meer. Er is met de nieuwbouw meer ruimte gekomen voor vaste planten en daardoor is dit assortiment enorm uitgebreid.

De grond verrijken geeft een beter bodemleven. Bemeste tuinaarde, tuinturf, gedroogde koemest en potgrond is er voldoende op voorraad.

Er is ruime parkeergelegenheid. Deze is bereikbaar via het Zijakkertje. De wegwerkzaamheden aan de Rijksweg hebben geen gevolgen voor de bereikbaarheid. Volg de borden bij de stoplichten bij Dirk van der Steen.

Op zaterdag 6 april is er een open dag, een soort Kom in de Kas. Die dag kan door iedereen het nieuwe bedrijf worden bekeken en kan het voorjaar echt beginnen.

Kwekerij Cristian Schilder
Rijksweg 127, Limmen
www.kwekerijcristianschilder.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant