Kom naar de e-bike testdagen om antwoord te krijgen op de belangrijkste vraag: 'Welke e-bike past het best bij mij?'
Kom naar de e-bike testdagen om antwoord te krijgen op de belangrijkste vraag: 'Welke e-bike past het best bij mij?' Foto: aangeleverde foto.

E-bikes testen bij Broekhuis Limmen

Nieuws

LIMMEN - Kom naar de e-bike testdagen om antwoord te krijgen op de belangrijkste vraag: ‘Welke e-bike past het best bij mij?’

Deskundige adviseurs van Broekhuis Limmen staan voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en om je goed op de meest geschikte e-bike te zetten. Samen met jou kijkt de deskundige medewerker naar het ideale model met de beste framemaat. Vervolgens is er alle tijd om het stuur en het zadel op de juiste stand te zetten, net zo lang tot het goed is.

Neem een id-bewijs mee voor het testen van de e-bikes.

Verschillende merken en modellen

Met e-bikes van meer dan 15 verschillende merken is het aanbod groot en divers. En binnen die merken zijn er weer veel verschillende modellen. Zowel populaire en reeds bewezen modellen als nieuwe modellen met de nieuwste innovaties zijn te testen vanuit de winkel.

Merken als Riese & Müller, Giant, Trek, Cannondale, Cube en Gazelle zijn aanwezig om te testen. Daarnaast ontbreken andere klassieke Nederlandse fietsmerken als Koga, Sparta en Cortina niet. En test ze gerust allemaal tijdens de testdagen.

Ben je op zoek naar een speed pedelec, elektrische bakfiets, elektrische sportfiets of elektrische vouwfiets? Deze behoren ook tot het assortiment.

E-bike systemen

Benieuwd wie de systemen leveren voor e-bikes? Bosch, Yamaha en Shimano zijn hierin de bekendste merken, maar ook andere merken leveren motoren, displays en accu’s voor de e-bike. Ieder merk heeft zijn eigen systeem. Tijdens de e-bike Testdagen beantwoorden de medewerkers al je vragen over de verschillende systemen. Uiteraard kun je verschillende bedieningssystemen en displays testen.

Kom testen en profiteer

Heb je tijdens het testen de juiste e-bike gevonden? Profiteer dan direct van een aantrekkelijke aanbieding met 3 jaar gratis casco fietsverzekering t.w.v. €395,- (bij e-bike t.w.v. €3000,-).

Limmen: woensdag 3 tot en met zaterdag 6 april wo/do/vr: 8:30-18:00 | za: 8.30-17:00

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant