Lees mee met de Kinderjury!
Lees mee met de Kinderjury! Foto: aangeleverd

Kinderjury 2024: het beste boek gekozen door kinderen

Nieuws

HEILOO - Wat is het beste boek van vorig jaar? Dat mag jij bepalen, samen met alle kinderen in Nederland van 6 tot en met 12 jaar. Het boek dat de meeste stemmen krijgt, wint de Kinderjury, de lezersprijs van de Kinderboekenweek.

Hoe werkt het?

De Kinderjury Leesweken zijn van 7 februari t/m 9 april 2024, daarna volgt de Kinderjury Stemweek. Iedereen tussen 6 en 12 jaar kan meedoen aan de Nederlandse Kinderjury. 

Alle kinderboeken die zijn verschenen in 2023 doen mee. Je vindt ze in de bibliotheek op een speciale tafel in de jeugdafdeling, samen met de speciale Kinderjury Boekenleggers. Lees zoveel mogelijk Kinderjuryboeken tijdens de Leesweken, en hou op je boekenlegger bij wat je van welk boek vond. 

Stemweken

Je kunt stemmen tijdens de Stemweken van 10 tot en met 24 april. In Bibliotheek Heiloo zijn stemformulieren en een stembus te vinden. De winnaars van de Kinderjury 2024 worden op 24 mei tijdens een livestream op www.kidsweek.nl bekendgemaakt!

Alle kinderen van Nederland vormen samen de Kinderjury en brengen hun stem uit. Het boek dat de meeste stemmen krijgt, wint de Kinderjury – het beste boek gekozen door kinderen! 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant