Mevrouw Lubbers in de beeldentuin
Mevrouw Lubbers in de beeldentuin (Foto: Gouden Dagen Heiloo)
Heiloo

Gouden dagen Heiloo vervult wens mevrouw Lubbers

  Ingezonden

Zaterdag 21 mei jl. heeft Gouden Dagen de wens van mevrouw Lubbers vervuld.  Zij woont in de Loet en hoopt in september de mooie leeftijd van 90 jaar te bereiken. Echter slecht ter been en daardoor kan ze niet meer zelf op pad. Haar moeder was Egmondse en ze wilde heel graag naar de Abdij in Egmond. Ook had mevrouw Lubbers de wens om de bloembollenvelden te zien en een bezichtiging van museum Kranenburg in Bergen.

Het hele dagje viel nog bijna in het water, want ze was een paar dagen ervoor gevallen en had behoorlijk veel pijn. Kranig liet zij het uitje niet aan zich voorbijgaan en met een paar extra paracetamol ging ze moedig op pad. Juist op deze dag was er markt bij de Abdij en ze genoot van de gezelligheid. De bloembollen waren helaas al op hun retour, maar bij Kranenburg weer volop genoten van de tentoonstelling 'Silence out loud'. Deze expositie was nog samengesteld door Joost Zwagerman, vlak voor zijn dood. Het was prachtig en het weer was goed, waardoor we ook nog een kijkje konden nemen in de beeldentuin.? 

Mevrouw Lubbers vond het een Gouden dag! Een paar dagen later belde ze nog om te bedanken voor de fijne dag. 

Ingezonden door Christa, wensbegeleider Gouden Dagen Heiloo 

Bent u een oudere en woont u in Heiloo? En heeft u ook een wens? Kijk eens op www.goudendagen.nl of kom langs bij Het Trefpunt, Abraham de Bois-hof 2.

Meer berichten