Uit handen van voorzitter Henk van der Werf kreeg mevrouw Ligthart de eerste folder.
Uit handen van voorzitter Henk van der Werf kreeg mevrouw Ligthart de eerste folder. (Foto: STiP Fotografie)

Stichting Vrienden van de Loet en Overkerck presenteert nieuwe folder

  Human Interest

HEILOO - Dinsdag 21 januari reikte voorzitter van Stichting Vrienden van de Loet en Overkerck, Henk van der Werf, een nieuwe folder uit aan mevrouw Ligthart. Mevrouw Ligthart woont sinds 12 juli 2019 in Overkerck. Zij heeft 32 jaar de Uitkijkpost rondgebracht maar moest stoppen na een auto-ongeluk.

Stichting Vrienden van de Loet en Overkerck wil cliënten, medewerkers en vrijwilligers van de Viva! Zorggroep meer bieden. Extra activiteiten, spelmaterialen en hulpmiddelen leveren namelijk een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van leven van alle cliënten en aan het werkplezier van medewerkers en vrijwilligers.

Er kan gedacht worden aan onder andere: optreden van artiesten, dansen, uitstapjes en ontspanningsactiviteiten. Om meer bekendheid te geven aan wat de stichting allemaal voor de cliënten doet en om nieuwe sponsoren te werven geeft de stichting deze nieuwe folder uit. 

Zonder hulp van giften kan de Stichting Vrienden van de Loet en Overkerck niet bestaan. Daarom vragen zij particulieren en bedrijven vriend te worden van de stichting. Zowel in de nieuwe folder, onder andere verkrijgbaar bij de bibliotheek en in de Loet en Overkerck, als op de website, www.vrienden-van-de-loet-en-overkerck.nl, vindt u meer informatie over hoe u vriend kan worden.

Meer berichten