Susan met haar zoon en nichtje hebben wel 500 flyers rondgebracht.
Susan met haar zoon en nichtje hebben wel 500 flyers rondgebracht. Foto: NH Nieuws

Wie heeft Terrie gezien?

Human Interest

HEILOO - Op donderdagmiddag 17 oktober glipte pup Terrie met riem en al door het hek naar het aangrenzende bos van het klooster aan de Kapellaan in Heiloo.

In eerste instantie wordt Terrie opgevangen door een jonge vrouw met een aantal kinderen. Zij moet echter verder en wordt op dat moment aangesproken door een man. De vrouw geeft het hondje aan de man, erop vertrouwend dat hij de hond terug zal willen bezorgen bij de eigenaar. Sindsdien zijn man en hond ondanks een grote zoekactie echter spoorloos verdwenen.

Aanvankelijk is Susan niet ongerust, maar nu bijna een week later is Terrie nog steeds zoek. "We hebben echt al 500 flyers rondgebracht. En het Facebookbericht is geloof ik al 500 keer gedeeld. Het duurt lang, de moed zakt je in de schoenen op een gegeven moment."

Radeloos
Ondanks meerdere tips is de foxterriër dus nog steeds niet thuis. In een ultieme poging Terrie toch nog terug te krijgen zijn Susan en haar zoon nu aan het posten bij het park waar hij verdween. "We worden een beetje moedeloos van alle aanknopingspunten die niet kloppen," vertelt Susan. "Ik weet niet waar ik moet zoeken. Dus dan proberen we het maar hier in de hoop hem weer terug te vinden. We willen zoveel mogelijk mensen vragen om te gaan wandelen en op te letten of ze Terrie zien. Het is zo'n enthousiast hondje, ze rent graag op mensen af. En een hond moet uitgelaten worden, je kunt zo'n beestje niet binnenhouden. Dus ergens moet ze lopen."

Terrie is een foxterriër-teefje van 18 weken oud. Ze draagt een zilveren halsband met een kokertje met telefoonnummer en adres van haar baasje en een zwart tuigje met een zwarte lijn.

Mocht u Terrie gezien hebben of heeft u een tip, kunt u contact opnemen met 06-18518480.

Zie ook het artikel en video op de website van onze nieuwspartner NH Nieuws

Pup Terrie

Bedrijf Belicht

Sport

Regio