Onderwijscomplex Zoodo in Burkina Fasso is uitgegroeid tot een belangrijk centrum voor beroepsonderwijs.
Onderwijscomplex Zoodo in Burkina Fasso is uitgegroeid tot een belangrijk centrum voor beroepsonderwijs. (Foto: aangeleverd)

Film Onderwijs voor ontwikkeling in Burkina Faso

  Human Interest

LIMMEN - Stichting WOL uit Limmen zet zich al vele jaren in voor onderwijs in het Afrikaanse land Burkina Faso. Met steun van donateurs en sponsors is al veel bereikt.

De eerste kinderen uit de projecten dragen nu zelf een steentje bij aan de ontwikkeling van hun land. Over deze resultaten en het huidige project heeft Stichting WOL een film gemaakt.

U bent van harte uitgenodigd om deze film te komen bekijken en (opnieuw) kennis te maken met de projecten in de provincie Yatenga van Burkina Faso. Stiching WOL wil vooral de fietsers, sponsors en donateurs van 'Fietsen voor Burkina' uitnodigen. Dankzij hun inzet en bijdrage van 9 jaar geleden is Onderwijscomplex Zoodo tot een belangrijk centrum voor beroepsonderwijs uitgegroeid.

De stichting blijft zich inzetten voor de bevordering van beroepsonderwijs. Daarbij staat Wilde Ganzen ons met raad en daad bij. Iedere gedoneerde euro voor beroepsonderwijs wordt door Wilde Ganzen met 50% verhoogd!

Op dit moment staat de regio voor grote problemen. Bendes jihadisten verdrijven de inwoners uit hun dorpen. Wat betekent dat voor de projecten en de ontwikkeling van het land? Een middag met successen en zorgen. En mooie kunstnijverheid uit Burkina Faso. U bent van harte welkom!

Wanneer:  Zondag 13 oktober 2019, aanvang 16.00 uur.
Waar:  Cultureel Centrum Vredeburg, Dusseldorperweg 64, 1906AL Limmen
De toegang is gratis, consumpties voor eigen rekening.
Voor informatie:  yvonnezomerdijk@quicknet.nl of kijk op onze website www.stichtingwol.com
Donaties zijn natuurlijk ook van harte welkom: IBAN NL18 RABO 0336 4265 77 t.n.v. Stichting WOL.

Meer berichten