De Alkmaarse Braziliaan Anderson Farah is binnenkort weer te zien op het witte doek.
De Alkmaarse Braziliaan Anderson Farah is binnenkort weer te zien op het witte doek. (Foto: Katharina Schumann)

Anderson Farah weer in de bioscoop!

  Human Interest

ALKMAAR - De Alkmaarse Braziliaan Anderson Farah, bekend van het Vrij Zijn theater in Oudorp, is voor de tweede keer samen met theatergrootheden als Loes Luca en Jelka van Houten te zien in de bioscoopfilm 'Huisvrouwen bestaan niet'.

Het eerste deel van deze film brak al veel bezoekersrecords, maar het tweede deel belooft nog grappiger en beter te worden. In 'Huisvrouwen bestaan niet, deel twee' speelt Anderson de salsaleraar Paulo, die verliefd wordt op Marjolein (Jelka van Houten). De repetities en draaidagen zijn in volle gang!

Wil jij niet tot december wachten om onze charismatische Braziliaan te zien? Vanaf 21 juni speelt Anderson Farah in Alkmaar een van de hoofdrollen in het hilarische theaterstuk 'MIJN EX'. Deze 17e productie van het Vrij Zijn theater, dat in 2018 bekroond werd met de Noord-Holland Business Award 2018, gaat over een thema van alle tijden en brengt een vuurwerk van emoties, waar liefde en drie culturen op een heel grappige en soms ook schrijnende manier met elkaar botsen. Een reëel, authentiek en herkenbaar stuk voor iedereen. Want wie heeft er eigenlijk geen ex? Een ex-geliefde, ex-man of vrouw, ex-beste vriend of vriendin. Of een andere verloren liefde die ineens terugkomt?

Wil je meer weten? Info en tickets: www.vrijzijntheater.nl.

Meer berichten