Vrouw bedreigd op Stationsweg in Heiloo

  Human Interest

HEILOO - Op zaterdagmiddag 15 juni is een vrouw bedreigd op de Stationsweg in Heiloo.

De vrouw stapte uit haar auto en werd aangesproken door een man, die haar vroeg om drie euro voor 'een pakkie shag'. De vrouw antwoordde daarop dat zij geen kleingeld bij zich had maar alleen een pinpas, waarna de man haar 'vroeg' om dan maar even mee te lopen naar de supermarkt. Toen de vrouw vervolgens aangaf dat ze dat niet deed, veranderde de stemming van de man die vermoedelijk een ggz-achtergrond heeft. Hij begon luidkeels te roepen dat hij haar dood zou maken en dat ze dood moest. Ook riep hij dit tegen voorbijgaande fietsers. De vrouw vervolgde haar weg en de man ging al luid schreeuwend ook verder, de andere kant op.

Geschrokken deed zij haar verhaal bij een winkel, alwaar de winkelier aangaf dat er zo vaak dat soort types langslopen en dat ze aangifte moest doen bij de politie.

"Ondanks het feit dat ik niet fysiek ben aangevallen, vind ik toch dat mensen moeten weten dat dit gebeurt. Het is natuurlijk niet normaal, dat je op deze manier verbaal zo wordt bedreigd", aldus de vrouw (die liever anoniem blijft).

Heeft u ook weleens iets dergelijks meegemaakt of wilt u reageren naar aanleiding van dit verhaal? Neemt u dan contact op met de redactie van Uitkijkpost via redactie@uitkijkpost.nl.

Meer berichten