V.l.n.r.: Corlien Moleman (gemeente Heiloo),  Agnes Wesselius (secretaris Ondernemend Heiloo), burgemeester Hans Romeyn en Marian en Henk Morsch
V.l.n.r.: Corlien Moleman (gemeente Heiloo), Agnes Wesselius (secretaris Ondernemend Heiloo), burgemeester Hans Romeyn en Marian en Henk Morsch (Foto: STiP Fotografie)

Henk Morsch Lid in de Orde van Oranje-Nassau

  Human Interest

HEILOO - Burgemeester Hans Romeyn had de eer om Henk Morsch koninklijk te onderscheiden tijdens de festiviteiten van Culinair Heiloo, waar Morsch officieel afscheid nam als voorzitter van de ondernemingsvereniging Ondernemend Heiloo. De heer Morsch werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer Morsch heeft zich 20 jaar "op bevlogen passievolle wijze" ingezet als voorzitter van de Ondernemersvereniging Heiloo. "Onder zijn bezielende voorzitterschap zijn meerdere prachtige maatschappelijke initiatieven ontwikkeld zoals Het Keurmerk Veilig Ondernemen en het oprichten van het Ondernemersloket. De heer Morsch is een waardig ambassadeur van Heiloo die de gemeente op respectvolle wijze op de kaart weet te zetten. Zo is door samenwerking met buurtgemeente Alkmaar bedrijventerrein Boekelermeer uitgeroepen tot beste bedrijventerrein van Nederland. Zijn contacten met zowel lokaal bestuur alsmede provinciaal bestuur benadrukken en onderschrijven zijn inzet en belangrijke schakel tussen de ondernemers van Heiloo en de gemeente", aldus de motivering van de aanvraag voor een lintje.

Meer berichten