Foto: aangeleverd

Inschrijven Timmerdorp Egmond aan den Hoef

  Human Interest

EGMOND AAN DEN HOEF - Ook dit jaar is er in de eerste week van de zomervakantie, dus van maandag 15 juli tot en met donderdag 18 juli, weer een timmerdorp in Egmond aan den Hoef. Het thema dit jaar is 'Water'.

Traditioneel wordt het timmerdorp op donderdagavond 18 juli afgesloten met een vrijmarkt. Timmerdorp is bedoeld voor alle kinderen vanaf 6 jaar tot en met groep 8 van de basisschool. De timmerdorpwerkgroep van Jeugdbelangen is druk bezig met de voorbereidingen en een aantal sponsors heeft zich al financieel of in natura garant gesteld.

Inschrijven gaat ook dit jaar online. Tot dinsdag 18 juni kunt u via de website www.timmerdorpegmondaandenhoef.nl uw kind aanmelden. De deelnemersbijdrage is € 17,00 en minimaal 1 ouderhulpdag per kind. Via de inschrijving dient u ook aan te geven op welk moment u kunt helpen. We noemen het ouderhulp, maar ook ooms en tantes, broers en zussen (van 18 jaar en ouder) of andere verzorgers zijn welkom.

Wie zich niet online kan of wil inschrijven kan een inschrijfformulier vragen en inleveren bij Jon Houtenbos, Bisschopskroft 8a met betaling van de deelnemersbijdrage.
Verdere informatie zoals het programma, tijden, voorwaarden etc. is te zien op de website www.timmerdorpegmondaandenhoef.nl.

Let op: de inschrijving en de keuze van ouderhulpdag gaat in volgorde van aanmelden. Er kunnen maximaal 140 kinderen meedoen. Vol = helaas vol! Inschrijving sluit 18 juni!

Meer berichten