Afbeelding
Foto: Home-Start.nl
video

Home-Start op zoek naar vrijwilligers voor gezinnen met kinderen

Human Interest Regio

HEILOO - Home-Start Noord-Kennemerland is voor Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo op zoek naar vrouwelijke en mannelijke vrijwilligers die ervaring hebben met opvoeden.

Vrijwilligers van Home-Start bieden op vriendschappelijke basis steun en hulp aan gezinnen met kinderen van 0-18 jaar. Als vrijwilliger kom je gedurende een jaar wekelijks een dagdeel bij een gezin. Je bent een luisterend oor, vraagbaak en vertrouwenspersoon voor ouders. Door jouw aanwezigheid haal je druk van de ketel. In twee bijeenkomsten word je voorbereid op jouw inzet als vrijwilliger in een gezin.

Naast waardering krijg je ook ondersteuning door het volgen van de training, intervisie, themabijeenkomsten en professionele begeleiding. De training vindt plaats op donderdag 20 en donderdag 27 juni van 9.30 – 15.30 uur in het gemeentehuis van Heerhugowaard. Home-Start is onderdeel van Humanitas Noord-Kennemerland. Heb je belangstelling? Meld je dan snel aan! Bel voor informatie: 072- 540 1800, mail naar home-start.nkl@humanitas.nl . Voor meer informatie: kijk op www. home-start.nl.

Video: Home-Start.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief