Esther van Lieshout, vlogger Kalvijn en Niki Smit showen hun boeken, die als gratis e-books in de Vakantiebieb beschikbaar zijn.
Esther van Lieshout, vlogger Kalvijn en Niki Smit showen hun boeken, die als gratis e-books in de Vakantiebieb beschikbaar zijn. (Foto: aangeleverd)

Lancering VakantieBieb op De Boswaid

  Human Interest

EGMOND AAN DEN HOEF - Op woensdag 5 juni is de VakantieBieb feestelijk gelanceerd op basisschool De Boswaid in Egmond aan den Hoef. In deze gratis app staan meer dan 50 e-books voor jong en oud.

De VakantieBieb is het zomercadeautje van de Bibliotheek, voor zowel leden als niet-leden. De VakantieBieb biedt voor elk wat wils: van spanning tot chicklit en van literatuur tot informatief. De jeugd geniet tijdens de zomermaanden onder meer van e-books van Barbara Barend, Tonke Dragt, Harmen van Straaten en Paul van Loon.

Twee van de grootste (jeugd)auteurs van dit moment, Niki Smit en Esther van Lieshout, waren aanwezig bij de feestelijke aftrap en vertelden aan leerlingen uit groep 6, 7 en 8 over hun boeken '100% Coco', 'New York' en 'Level 13, Game over', die ook in de VakantieBieb staan.Vervolgens maakte vlogger Kalvijn zijn opwachting als verrassingsgast. Kalvijn stelt zijn allernieuwste boek 'Van niks naar clicks' voor het eerst en exclusief als e-book in de VakantieBieb beschikbaar. De gratis e-books in de VakantieBieb zijn nog voor iedereen beschikbaar tot en met 31 augustus 2019. www.vakantiebieb.nl.

Meer berichten