Carolien ter Linden vloog naar Cannes met een privé vliegtuig van Exxaero en vervolgens door naar de rode loper voor de première van het 72e beroemde filmfestival.
Carolien ter Linden vloog naar Cannes met een privé vliegtuig van Exxaero en vervolgens door naar de rode loper voor de première van het 72e beroemde filmfestival. (Foto: aangeleverd)

Heilooër Carolien op de rode loper in Cannes

  Human Interest

HEILOO - Als directeur van Passarella Moda organiseerde Carolien ter Linden dit jaar voor de vierde keer de Miss Film Festival International verkiezing in het Franse Cannes.

Door haar jaarlijkse aanwezigheid op het filmfestival heeft Carolien een dusdanig netwerk opgebouwd, dat zij inmiddels niet meer is weg te denken van de beroemde rode loper tijdens het jaarlijkse filmfestival in Cannes. 

Carolien: "Dit jaar werd mijn missverkiezing weer gehouden vanuit de grootste zaal van het Intercontinental Carlton hotel. In totaal streden meer dan honderd deelneemsters mee in de voorronden. De 10 geselecteerde finalisten kwamen vanuit de hele wereld. Door middel van de unieke samenwerking met mijn Argentijnse licentiehouder was het event internationaler dan ooit. Natuurlijk was ook mijn businesspartner Rebeca Riofrio uit London weer aanwezig."

Mede door het brede netwerk van Carolien en Rebecca is het event de laatste jaren uitgegroeid tot een bijzondere missverkiezing, waarin zij jong talent een platform bieden voor de modellen- en filmindustrie. De uiteindelijke winnares Zuzana Straková uit Praag werd unaniem gekozen door de deskundige jury. Zuzana mag zich blijvend Miss Film Festival International Cannes 2019 noemen. Deze titel wil graag elk model of actrice op haar portfolio hebben.

"Door het succes van deze jaarlijkse verkiezing komen er ook veel sponsoren af op dit avondvullende evenement. Nationale en internationale partijen willen hun naam geven aan mijn nog steeds groeiende beauty-contest. Het resultaat was te zien in mijn televisieprogramma 'Life is Beautiful'. In de voorgaande jaren heb ik mijn verkiezing gepresenteerd tijdens het filmfestival in Venetië, London, Marokko en Portugal. Door de aanwezigheid van een delegatie uit het Amerikaanse Hollywood valt niet uit te sluiten, dat onze Passarella Moda vlag daar ooit komt te hangen. Wij houden jullie op de hoogte", aldus Carolien ter Linden.   

Meer berichten