Open dag van zorg en welzijn, ook bij ViVa! Zorggroep

  Human Interest

REGIO - Op zaterdag 16 maart doet ViVa! Zorggroep mee aan de week van Zorg en Welzijn. Vier locaties zijn op deze dag geopend, namelijk in De Loet in Heiloo, in Limmen De Cameren, in Beverwijk ViVa! Elsanta en in Heerhugowaard Forum II.

Op deze dag kunt u een kijkje nemen in de wereld van ViVa!'s wonen, welzijn, zorg en werken en krijgt u de gelegenheid om de ontwikkelingen van dichtbij te zien en meer te weten te komen. Het doel is de veelzijdigheid van Zorg en Welzijn te tonen, de nieuwe ontwikkelingen en vooral de mensen die er werken in de schijnwerpers te zetten. Iedereen is van harte welkom tijdens deze week bij alle aangemelde zorg- en welzijnslocaties.

In de vier locaties van ViVa! Zorggroep is aandacht voor de activiteiten die voor bewoners en omwonenden georganiseerd worden, het restaurant, het wonen en de zorgverlening. Bezoekers krijgen wat lekkers van het restaurant, gratis. In deze restaurants kan trouwens elke dag genoten worden van een kopje koffie, een gezonde lunch of een heerlijk diner. Wijkbewoners of bezoekers zijn hier, naast onze bewoners, ook van harte welkom.

Alle deelnemende locaties bieden verschillende activiteiten aan. Reden om alle locaties eens te bezoeken! 

Kijk op de website van ViVa! Zorggroep voor meer informatie.

ViVa! Zorggroep (3500 medewerkers, 1600 vrijwilligers) biedt een breed pakket aan diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Toegespitst op ieders vraag en situatie, 7 x 24 uur. ViVa! Zorggroep levert haar diensten aan 6000 cliënten in de regio's Zuid-, Midden- en Noord Kennemerland, West-Friesland en Zaanstreek/Waterland.

Meer berichten