Jochem, Rudolf, Liesbeth, Sanne en Daan Boom, presentator van het televisieprogramma 'Betreden op eigen risico'.
Jochem, Rudolf, Liesbeth, Sanne en Daan Boom, presentator van het televisieprogramma 'Betreden op eigen risico'. Foto: aangeleverd

Sanne 'laat haar ouders opnieuw trouwen'

Human Interest

HEILOO -  Sanne, de dochter van Rudolf en Liesbeth had een wens ingestuurd naar het programma 'Betreden op Eigen Risico'. Sanne had namelijk zo graag de trouwdag van haar ouders mee willen vieren.

'Betreden op eigen risico' is een televisieprogramma van KRO NCRV, waarin ze 'bucketwensen' van kinderen laten uitkomen. Sanne had haar wens goed geheim gehouden, met behulp van haar tante. Haar ouders Rudolf en Liesbeth wisten van niks. Alles werd tot in de puntjes geregeld door het programma.

Liesbeth vertelt:"Ik werd thuis door de cameraploeg overvallen en Rudolf op zijn werk. Thuis werd ik door een visagiste opgemaakt en een kapper deed mijn haar. Wij wisten echt helemaal van niks. We droegen onze eigen trouwkleding.

Voor Rudolf en Liesbeth was het echt alsof ze voor de tweede keer trouwden. Ze hebben genoten van een mooie 'trouwdag' samen met natuurlijk dochter Sanne die de wens instuurde, zoon Jochem en nog veel meer familie en vrienden. "Wat een ongelofelijke verrassing", aldus Rudolf. 
 


 

Afbeelding
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief