Foto: aangeleverd

Gezocht: Fashion specialisten kersttrends

  Human Interest

HEILOO - Voor de kerstspecial van de Uitkijkpost zijn wij op zoek naar Heilooërs en/of lokale ondernemers die alles weten over de nieuwste kersttrends op het gebied van fashion en mode.

Specialisten die precies weten wat de mooiste kerstkapsels zijn, welke make-up tinten we dragen en hoe we onszelf opmaken tijdens de feestdagen van 2018. Zijn nepwimpers met glitters hot or not? Dragen we een foute kersttrui of misschien toch een beeldig rood jurkje? Een tikje bruiner met spraytan of maar liever niet? Krullen we de haren of binden we ze in een weelderige paardenstaart?

Lijkt het jou als fashionspecialist leuk om onze verslaggeefster kerstklaar te maken, zodat we in onze kerstspecial kunnen laten zien wat de kersttrends van 2018 zijn? Of ben jij die (mode)fotograaf die onze verslaggeefster geheel in kerststijl op de gevoelige plaat kan en wil vastleggen? Uiteraard wordt het mode-advies van de meewerkende specialisten vermeld in het artikel. 

Wij willen de kerstspecial het liefst zaterdag 8 december gaan maken. Reageren kan via redactie@uitkijkpost.nl tot en met vrijdag 7 december 15.00 uur. 

Meer berichten