Wethouder Rob Opdam ontvangt uit handen van Harm Hofman het boekje 'Duurzaam comfortabel gasloos wonen', Geheel rechts Rob  van der Wal.
Wethouder Rob Opdam ontvangt uit handen van Harm Hofman het boekje 'Duurzaam comfortabel gasloos wonen', Geheel rechts Rob van der Wal. Foto: STiP Fotografie

Duurzaam comfortabel gasloos wonen, het kan!

Human Interest

HEILOO - Zaterdag 10 november werd voor de vierde keer de Duurzame Huizenroute georganiseerd. Deze keer konden mensen zich vooraf opgeven voor een fietstocht langs duurzame huizen in Heiloo. Tijdens de tocht kon kennis gemaakt worden met de duurzame oplossingen van mede-Heilooërs. Daarnaast was in winkelcentrum 't Loo een duurzaamheidsmarkt met tal van ondernemers op het gebied van duurzaamheid.

In de winkel van Duurzaam Heiloo/Heiloo Energie werd zaterdagmorgen de opening verricht voor de Duurzame Huizenroute. Uit handen van Harm Hofman (Duurzaam Heiloo) ontving wethouder Rob Opdam een exemplaar van het boekje 'Duurzaam comfortabel gasloos wonen'.  Harm: "Vaak weten mensen niet waar ze moeten beginnen met het verduurzamen van hun woning en willen alles tegelijk aanpakken." Harm hoop met het boekje duidelijkheid te geven zodat mensen stapje voor stapje het traject van verduurzaming van hun woning in kunnen gaan.

Wethouder Rob Opdam is blij met het boekje voor de inwoners. Duidelijkheid is heel belangrijk. De wethouder gaat binnen kort weer met Duurzaam Heiloo om de tafel zitten. Nu er structureel budget op de begroting staat bij de gemeente Heiloo hoopt de wethouder voortvarend bezig te gaan met het verduurzamen van woningen in Heiloo.

Tekst: Yvonne van Stiphout 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant