Heiloo

Inschrijving Zomerkamp Heiloo geopend

  Human Interest

HEILOO - Dit jaar wordt door Holland Sport en Jongerenwerk Heiloo voor het eerst Zomerkamp Heiloo georganiseerd. Een week vol sport en spel, activiteiten, avontuur en plezier! Zomerkamp zal plaatsvinden in de eerste week van de zomervakantie, van maandag 23 tot en met vrijdag 27 juli.

Zomerkamp Heiloo bestaat uit drie leeftijdsgroepen. De jongste groep (met kinderen uit groep 3 & 4) is dagelijks van 9.30 tot 15.00 uur aanwezig. De middelste (groep 5 & 6) en oudste (groep 7 & 8) groep is elke dag van 9.30 tot 16.30 aanwezig. De jongste en middelste groep blijft de hele week op locatie in Heiloo. Welke locatie dit precies is, houden we nog even geheim. De oudste groep zal ook activiteiten in de omgeving ondernemen en dus vaak op de fiets springen!

Deelname aan Zomerkamp Heiloo kost 50 euro per kind, voor de hele week. Er is in totaal plek voor 60 kinderen. Vol is vol! Opgeven kan tot uiterlijk 1 juli via www.hollandsportbv.nl/zomerkampheiloo. Aanmelden gaat op volgorde van inschrijving, na inschrijving ontvangt u een ontvangstbevestiging per e-mail. Zomerkamp wordt begeleid door een groep enthousiaste vrijwilligers, die nu al druk bezig zijn met het opzetten van een leuk programma! Vragen over Zomerkamp Heiloo? Neem dan contact op met Jongerenwerker Maarten: maarten@jongerenwerkheiloo.nl of 06-15596978.

Tot in de zomervakantie!

Meer berichten