Heiloo

Highlow Rangers touren voor Nepal en Vrienden van De Loet

  Human Interest

HEILOO - De Highlow Rangers organiseren op zaterdag 23 juni een toertocht voor twee goede doelen, namelijk Vrienden van de Loet en Overkerck en het Nepal Education Program.

Voor het Nepal Education Program rijden de Rangers al een paar jaar. Ook dit jaar gaat een gedeelte van de opbrengst naar de kinderen in Nepal. Als tweede doel hebben de Rangers dit jaar gekozen voor Vrienden van de Loet en Overkerck. De kosten in de zorg zijn hoog en er is niet altijd geld om iets extra's te doen voor de bewoners. Die extra's zijn juist hard nodig om de kwaliteit van leven te veraangenamen. Bij extra uitstapjes moeten de bewoners logischerwijs een eigen bijdrage betalen, maar er is ook geld nodig uit andere bronnen. De zelfstandige Stichting Vrienden van De Loet en Overkerck tracht samen met de medewerkers en vrijwilligers het leefklimaat in de verzorgingstehuizen te bevorderen.

Deelnemen aan de toertocht kan op de fiets of met de motor. De afstand voor de tourtocht voor de fietsers is 70 km of 120 km. Voor de motorrijders is dat 180 km. De tocht gaat dit keer richting het zuiden van Noord-Holland en er zijn tussenstops voor een lunch en drinkpauze. Men rijdt op eigen risico en de kosten voor inschrijving bedragen € 20,- per persoon. Als je na afloop mee wilt eten zijn de kosten € 30,-. s'Avonds is er bij Café de Wit een afsluiting met livemuziek.

Voor meer informatie of inschrijven: highlowrangers@gmail.com.

Wil je meer weten over de stichting Vrienden van De Loet en Overkerck of een bijdrage leveren? Vraag de brochure aan bij de receptie van De Loet of bel de voorzitter van de stichting, Henk van der Werf, op 072-533550. Een bijdrage leveren kan via bankrekeningnummer NL54RABO0120595303, op naam van Stichting Vrienden van De Loet en Overkerck.

Meer berichten