Wie gaat er mee op groensafari?
Foto: aangeleverd
Heiloo

Wie gaat er mee op groensafari?

  Human Interest

HEILOO - Een gezellige wandeling van ongeveer een uur op Landgoed Willibrordus waarbij je kunt genieten van het groen en informatie krijgt over het landgoed. Je bent heerlijk in de buitenlucht èn ontmoet andere mensen. Ter afsluiting geniet je met elkaar van een lekker kopje koffie of thee.

Vanuit het project Appeltje Eitje van gemeente Heiloo en het project een Groene Brug van Stichting de Buitenkans organiseert Stichting de Buitenkans vanaf mei tot oktober 2018 groensafari's voor ouderen op Landgoed Willibrordus. Wij willen (minder mobiele) ouderen uit Heiloo de gelegenheid bieden deze fijne wandelingen wekelijks te kunnen maken zodat zij elkaar kunnen ontmoeten en in de gezonde buitenlucht kunnen zijn.

Op zoek naar vrijwilligers
Om dit project te laten slagen zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om samen met ouderen te genieten van de buitenlucht op het prachtige Landgoed Willibrordus. Mensen die minder mobiele ouderen willen begeleiden tijdens de Groensafari Dit kan zijn lopend, of met rolstoel- of rollatorbegeleiding, op een duofiets of met een golfkarretje. Het liefst halen de vrijwilligers de deelnemers op. U krijgt als vrijwilliger van tevoren een 'landgoedexperience', waarbij u meer te weten komt over de cultuur en natuur op het landgoed. Ook is er de mogelijkheid om natuurworkshops te volgen. Er zijn gezamenlijke bijeenkomsten waar de vrijwilligers elkaar kunnen ontmoeten en ideeën en ervaringen kunnen uitwisselen.

Aanmelden
Wilt u graag meer informatie of wilt u zich direct aanmelden als vrijwilliger? Kijk dan op de vrijwilligersvacaturebank-heiloo.

Meer berichten