Regio

Familie vermiste Michael Haver doet emotionele oproep op Facebook

  Human Interest

Castricum - De familie van de sinds 20 november vermiste Michael Haver (Mike) heeft op Facebook een emotionele oproep geplaatst. Dit is te lezen op de Facebookpagina van Linda Haver:

"Lieve Mike,

Waar ben je? Als je eens wist dat wij elke dag naar jou aan het zoeken zijn. We (je familie Haver) weten dat je niet terug wil naar de situatie waar je vandaan komt.

We weten ook dat je graag contact met ons wilt hebben en dat je meer over je vader wil weten.
Wij willen allemaal zo graag dat je weer bij ons komt. We zullen je opnemen als onze neef en je meer vertellen over je vader. We missen hem allemaal nog steeds en weten dat hij niets liever wilde dan dat het goed met jou, je broer en zus gaat. Onze familie zal er dan ook voor zorgen dat je ergens terecht komt waar jij je thuis voelt en je bent meer dan welkom bij ons in de familie.
We hopen dat je nu op een veilige plek bent, maar weet dat we je met alle liefde zullen opvangen, net als je zusje. Laat alsjeblieft iets van je horen.
Je zusje Marissa, je ooms Jos, Bert, Gerard en Hans, je tantes, je nichtjes Krista, Femke, Linda, Sylvia en Roxann en de rest van de familie."

Michael rende op 20 november weg van zijn begeleiding in Castricum. Hij verbleef tijdelijk in GGZ instelling Dijk en Duin. Hij is daarna mogelijk nog gezien bij winkelcentrum Geesterduin en op station Uitgeest. Op 25 november is hij waarschijnlijk gezien in Alkmaar en sindsdien wordt er met man en macht, dag en nacht naar hem gezocht in de stad. Tot op heden helaas zonder resultaat. Hij heeft dringend medicatie nodig vanwege zijn katatonie. Hij kan verward zijn en lichamelijk helemaal verstijfd raken en kan zich dan mogelijk niet verstaanbaar maken. Hij had geen jas, medicatie, geld, mobiele telefoon of vervoermiddel bij zich. Toen hij wegrende droeg hij een fel groen T-shirt met daarover een zwarte trui, een spijkerbroek en blauwe Nike schoenen met wit logo. Zijn gezicht is nu smaller dan op de foto en hij heeft mogelijk baardgroei, ook had hij een brandwond bij zijn oog.

Ziet u Michael Haver? Bel 112. Heeft u tips die kunnen leiden tot het terugvinden van Michael? Bel de tiplijn van de politie: 0800-6070 of bel ZoekJeMee op 085-0606225 (24/7 bereikbaar)

Tips kunt u ook doorgeven via het tipformulier (eventueel anoniem) http://zoekjemee.nl/tipformulier/ 

Bronnen: Familie Haver op Facebook, de Politie via WhatsApp groep Buurtpreventie Castricum en www.zoekjemee.nl

Foto's: Linda Haver op Facebook

U kunt meer lezen over zijn vermissing op deze pagina.

Meer berichten