Groep 3-4 verzorgde een spetterend circusoptreden tijdens het festival.
Groep 3-4 verzorgde een spetterend circusoptreden tijdens het festival. Aangeleverde foto

Ypestein Festival groot succes

Human Interest Heiloo

HEILOO - Op vrijdag 13 oktober vond bij de Paulusschool in Heiloo The Ypestein Festival plaats. De organisatie lag volledig in handen van de kinderen, uiteraard onder begeleiding van de leerkrachten.

Na een officiële vergunningsaanvraag bij de gemeente en het schrijven van ondernemingsplannen, konden de festivalorganisatoren en de bedrijfjes van start met de praktische voorbereidingen. Er was een zeer gevarieerd aanbod van optredens, workshops, spelletjes en de verkoop van eten, drinken en zelfgemaakte spullen. De kinderen van de Paulusschool hebben echt een topprestatie geleverd! Met enthousiasme, inzet van talent, taakgerichtheid en ondernemerschap maakten ze er samen een topfestival van. Het drukbezochte festival leverde meer dan €1200,- op, bedoeld om samen met de kinderen een mooi vijfentwintigjarig jubileum te vieren.

Het motto van de Paulusschool, 'Leren voor het leven', werd met dit evenement maar weer eens stevig onderstreept. De school werkt al jaren ontwikkelingsgericht, waarbij nieuwsgierigheid, onderzoek, ondernemen, presenteren, samenwerken en deelnemen aan de echte wereld belangrijke pijlers zijn. Bent u nieuwsgierig naar het onderwijs op de Paulusschool? Een afspraak maken voor een rondleiding kan gemaakt worden via www.depaulusschool.nl.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant