Dennis, temidden van het team van Hattrick-Zorg
Foto: aangeleverd
Dennis, temidden van het team van Hattrick-Zorg Foto: aangeleverd
Heiloo

Dennis gaat ervoor!

  Human Interest

Zaterdag 7 oktober is het zo ver: dan gaat Dennis zijn uitdaging van de kwart triatlon aan! 

Samen met het gehele team van Hattrick-Zorg zal Dennis 1 kilometer zwemmen in de Hoornse Vaart, 40 kilometer fietsen in de regio en 10 kilometer hardlopen door Heiloo (waarvan de laatste 4 kilometer op de atletiekbaan van AV Trias). 

Het team vraagt iedereen die op of vlakbij de fiets- of hardlooproute woont om zijn vlag uit te hangen op die dag. Dit als leuke manier om Dennis en het team aan te moedigen. Ook een verbale aanmoediging is natuurlijk van harte welkom! De fietsroute ziet u hieronder en de hardlooproute zal gaan over de Kennemerstraatweg (tussen Di Fiorentina en GGZ), Raadhuisweg, Heerenweg (tussen 't Loo en het station), Pastoor van Muijenweg en via het Malevoort naar de Zeeweg en de Ringweg. 

Het hardlopen door Heiloo zal ongeveer tussen 15:00 en 16:00 plaatsvinden.Tussen 15:45 en 16:00 zal Dennis aankomen bij AV Trias, waar hij tussen 16:30 en 16:45 ongeveer zal finishen. Iedereen is daar natuurlijk ook van harte welkom om Dennis aan te moedigen en hem te zien finishen! Hoewel de kantine van Trias niet beschikbaar is, zorgt Hattrick-Zorg voor koffie en thee langs de baan. 

Hattric-Zorg hoopt dat zoveel mogelijk mensen gehoor geven aan het verzoek om hun vlag uit te hangen. Zij hebben er heel veel zin en hopen er voor met z'n allen een onvergetelijke dag van te maken voor Dennis! 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitkijkpost.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>