Benthe de Wijs
Benthe de Wijs

Benthe uit Heiloo produceert eigen nummer

Human Interest Heiloo

Benthe de Wijs heeft samen met Bartezz, een producer uit Heiloo, een nummer geproduceerd.

Het nummer is getiteld 'Take me back' en is te beluisteren via Spotify en te kopen via Itunes of Google music. Benthe is 16 jaar en dit is haar eerst uitgekomen nummer. Ze hoopt in de toekomst nog meer samen te werken met Bartezz.

Benthe heeft vroeger veel gezongen op het Oranjebal in Heiloo. Ze danste vele jaren bij dansschool Grapelli in Alkmaar en speelde een aantal voorstellingen mee met Theaterbende Heiloo in de Beun. In Alkmaar deed ze mee in de musical "Jesus Christ Superstar" van Superstar theaterproducties en ook met "het Kanaal". Beide voorstellingen waren in de grote kerk in Alkmaar. Superstar Theaterproductions heeft haar ook de ervaring gegeven om één keer op het podium van Carré mee te doen in een grote show. Dat vond ze fantastisch!

Vorig jaar heeft ze samen met Jip Hoetmer meegedaan aan Alkmaars Talent. Ze is er in de halve finale uit gegaan, maar heeft er leuke optredens aan over gehouden. Zoals bijvoorbeeld een optreden met Tim Driesen in de grote kerk van Alkmaar.

Zondag 3 september is Benthe aan haar droom begonnen; de vooropleiding van Frank Sanders in Amsterdam. Dit gaat ze doen naast haar middelbare school, 5e klas VWO TTO in Castricum. Plaatjes maken vindt ze heel leuk, maar haar hart ligt bij de musical.

Het nummer 'Take me back' is te beluisteren via de volgende links:
Spotify https://open.spotify.com/track/637XHBZYwuwOWD1SegLeBY
Itunes https://itunes.apple.com/nl/album/take-me-back-feat-benthe-de-wijs/id1250696520?i=1250697052
Google Music https://play.google.com/store/music/album/Bartezz_ft_Benthe_De_Wijs_Take_Me_Back?id=Bjjm6mxnores76kfgtzw2jh6j2i

Tekst aangeleverd

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant