Van links naar rechts: Peter, Theo, Sven, Piet en Sint, Bart (namens Stichting Dolfinn) en René.
Foto: Jack Schaap
Van links naar rechts: Peter, Theo, Sven, Piet en Sint, Bart (namens Stichting Dolfinn) en René. Foto: Jack Schaap

Sint overhandigt cheque Zware Hufters aan Stichting Dolfinn

Human Interest Heiloo

De Zware Hufters reden in 2016 al voor de vijfde keer mee in de wintereditie van de CarbageRun. Met hun deelname haalden zij € 1500 op voor Stiching Dolfinn, met dank aan alle sponsoren en 'Vrienden voor 1 tientje'.  Aan Sint de eer om de cheque te overhandigen aan Bart Houtman, voorzitter van Stichting Dolfinn. 

Ook in 2017 verschijnen de mannen weer aan de start. Dit keer met een Mitsubishi Pajero uit 1985. De auto wordt door de mannen zelf in orde gemaakt, want voor de deelname aan de CarbageRun moet de auto natuurlijk wel aan de nodige veiligheidseisen voldoen. 

Ook dit jaar kan iedereen de Zware Hufters en dus ook Stichting Dolfinn weer steunen middels de actie 'Vriendje voor 1 Tientje (VV1T). Op vrijdagavond 22 en zaterdag 23 december staan de Zware Hufters met hun auto in 't Loo, tegenover slagerij Burger. Daar kunnen mensen 'vriendje' worden en hun naam op de auto schrijven. In 't Loo verstrekken de mannen graag meer informatie en vertellen zij vol enthousiasme de verhalen vanuit de vorige edities.

Voor meer informatie of sponsoring:

web:http://www.dezwarehufters.nl/
mail:dzh@dezwarehufters.nl
Sponsoring:sponsoring@dezwarehufters.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief