Heiloo

Shiftcoaching organiseert seminar: Studeren of een tussenjaar?

  Human Interest

Cassandra Bertels van het bureau Shiftcoaching, organiseert voor de tweede keer dit jaar een seminar. Dit keer gaat het over studiekeuze: Studeren of toch maar een tussenjaar?

Het is een inspiratiebijeenkomst bedoeld om jongeren (en hun ouders) te laten zien hoe anderen zijn omgegaan met het kiezen van een opleiding na hun middelbare schooltijd. In een "De Wereld Draait Door''-achtige setting worden 4 jongeren aan haar tafel uitgenodigd met de vraag: wat doe jij nu? Er wordt net zoals bij DWDD live muziek gemaakt en er zijn video opnames te zien.

Het hele programma is mede vormgegeven door Eart Grob (1e jaars TU Delft), Harold Groeneboom (2e jaars HKU) en Elisabeth Bertels (2e jaars HKU). Zij verzorgen de muziek en de video opnames. In een kort filmpje interviewen zij 10 oud klasgenoten met de vraag wat zij nu doen. Het wordt een soort collage van studiekeuzes en manieren om een tussenjaar invulling te geven. Er wordt ook een animatiefilmpje gemaakt waarin de test die Shiftcoaching gebruikt, m.b.t. een studiekeuze of zinvolle invulling van een tussenjaar, wordt toegelicht.

Het wordt een mooi programma dat door en voor jongeren gemaakt is.

De uiteindelijke bijeenkomst is vrijdagavond 14 oktober in de  RABO-refter zaal in het Willibrordus Business Centrum aan de Kennemerstraatweg 464. De toegang is gratis.

Geef je op via: shifcoaching@outlook.com.

Meer berichten