Afbeelding

Briljanten huwelijk voor meneer en mevrouw Alleman

Human Interest Heiloo

HEILOO - Op 4 augustus 2016 vierde de familie Alleman het 65-jarig huwelijk van hun ouders, grootouders en overgrootouders. Meneer (94 jaar) en mevrouw (89 jaar) Alleman hebben 4 kinderen, 7 kleinkinderen en 6 achterkleinkinderen.

Meneer, afkomstig uit een gezin met 6 kinderen is geboren in Egmond a/d Hoef en is tijdens de oorlog naar Heiloo gekomen. Mevrouw is geboren in Egmond-Binnen en komt uit een gezin met 13 kinderen. Zij is in Heiloo opgegroeid in het Bedevaartsoord in ons dorp en heeft haar vader vaak geholpen in het Bedevaartscafé. Beiden hebben nog 1 broer die in leven is.

Nadat de twee elkaar in een danscafé hadden ontmoet en mevrouw helemaal verliefd was geworden op de handen van meneer zijn ze voor altijd samen gebleven.
Samen hebben zij een heren/confectie modezaak in Castricum opgebouwd. Na 25 jaar hebben zij de zaak verkocht en zijn zij gaan genieten van hun pensioen en vrije tijd. Toch bleef meneer kleding maken voor familieleden, zo heeft hij nog niet zo lang geleden een wedstrijd paardrij-jasje voor een kleindochter gemaakt.

Het echtpaar puzzelt graag, ook kruiswoordpuzzels doen ze graag samen. Mevrouw leest voor en meneer vult in. Reizen deden ze graag en tot op zeer hoge leeftijd heeft meneer nog aan fitness gedaan.

Zaterdag is er een groot feest wat vooraf gegaan wordt door een mis in de kapel van Onze Lieve Vrouwe ter Nood.

foto: Stip Fotografie
tekst: Yvonne van Stiphout

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant