Carolien presenteerde samen met de Ambassadeur Dhr. Joep Wijnands de show van modeontwerper Addy van den Krommenacker.
Carolien presenteerde samen met de Ambassadeur Dhr. Joep Wijnands de show van modeontwerper Addy van den Krommenacker. Foto: aangeleverd.

Carolien ter Linden bij Alta Roma 2016

13 jul, 20:00 Human Interest Heiloo

Carolien ter Linden had de eer om afgelopen weekend tijdens Alta Roma te werken met de Nederlandse Ambassadeur Dhr. Joep Wijnands bij de Residence van de Nederlandse Ambassade in Rome. Alta Roma is de modeweek van de Italiaanse hoofdstad, waar onze bekende modeontwerper Addy van den Krommenacker op de officiële kalender stond. Addy toonde in de prachtige tuin zijn Couture Show, op het werk van Jheronimus Bosch en diens meesterwerk 'Tuin der Lusten', geïnspireerde collectie. Met trots liepen er aan aantal modellen mee van Caroliens modellenbureau Passarella Moda.

Carolien presenteerde samen met de Ambassadeur Dhr. Joep Wijnands voor een geweldige opkomst, waaronder Prins Jaime en Prinses Viktória, waar het prinselijk paar op de eerste rij zat. Prins Jaime de Bourbon de Parme is sinds oktober 2014 Nederlandse Ambassadeur bij de 'Heilig stoel', zoals het Vaticaan in diplomatieke taal heet. Verder waren er vele internationale Ambassadeurs, celebrities, klanten en heel veel pers. Bijzonder om te zien dat vele mensen emotioneel raakten tijdens en na de show. De dag kon niet meer stuk en werd afgesloten met culinaire hapjes en cocktails!

En Carolien blijft voorlopig werken met deze warme Italiaanse temperaturen, want 2 september is al weer het volgende evenement wat plaats zal vinden in Venetië, tijdens het Venetië film festival. Met haar bedrijf Passarella Moda is Carolien Partner van het 'Venice Red Carpet Fashion' event, waar internationale designers hun collectie zullen showen in de prachtige tuin van het Casino met uitzicht over het water met de gondels. Aansluitend zal er een gala diner zijn voor de gasten. Voor informatie: carolien@passarellamoda.com. 

Voor foto's van de show: www.passarellamoda.com, Facebook Page: Passarella Moda Models, Events, PR Agency, Instagram: @carolienterlindepassarellamoda, Twitter: @PassarellaModa_

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief