Voorzitter Jaap de Graaf bedankt de heer Jan Ranzijn voor het openen van de tentoonstelling.
Voorzitter Jaap de Graaf bedankt de heer Jan Ranzijn voor het openen van de tentoonstelling. (Foto: Josta de Graaf-Gieltjes. )
Heiloo

Feestelijke opening tentoonstelling 'De middenstand van Heiloo door de jaren heen'

  Historie

HEILOO - De Historische Vereniging heeft op zaterdag 14 april een nieuwe spraakmakende tentoonstelling geopend: 'De middenstand van Heiloo door de jaren heen'.

De openingsplechtigheid werd verricht door de heer Jan Ranzijn. Hij onthulde de banier behorend bij de tentoonstelling. Door al de tentoongestelde historische stukken, winkelattributen, foto's, advertenties en archiefstukken was het voor de genodigden ongetwijfeld een feest der herkenning. Daarom bleef het nog heel lang gezellig in de Oudheidkamer. Wat te denken van foto's van de middenstand van vóór de tijd dat Winkelhof 't Loo er was en ook de Zeeweg nog niet was doorgetrokken naar de Heerenweg? De tijd dat Heiloo 23 bakkers, 22 kruideniers, 16 melkboeren en 15 groenteboeren rijk was!

Komt het zien, bewondert en verwondert u. Oudheidkamer, Bergeonstraat 30 Heiloo. Openingstijden: zaterdag 14:00-17:00 uur, dinsdag 19:00-21:00 uur. De toegang is gratis en de koffie/thee staat klaar.

Voor meer informatie: www.oudheiloo.nl en info.oudheiloo@gmail.com.

Meer berichten