Jambokoor
Jambokoor (Foto: aangeleverd)
Limmen

Afrikaanse sfeer met Jambokoor en 30 jaar Wol in Burkina Faso

  Financieel

LIMMEN - Op zaterdagavond 20 januari om 19.00 uur zal het Jambokoor uit West-Friesland te gast zijn in de Corneliuskerk te Limmen.

In 2018 is het dertig jaar geleden, dat vanuit Limmen de eerste contacten met Burkina zijn gelegd. Reden voor een feestje waar, naast het 60 leden tellende Jambokoor, ook het kinderkoor van de parochie haar medewerking aan zal verlenen. Vol enthousiasme zullen er Afrikaanse liederen ten gehore worden gebracht met een eigen combo en in Afrikaanse kledij. Vieringen met het Jambokoor staan altijd garant voor een bijzondere, inspirerende sfeer. De doelstelling van het koor is dan ook: "De vreugde die zo essentieel is bij kerkdiensten in Afrika, binnenbrengen in onze westerse kerken".

Dit meemaken is echt een belevenis. Velen hebben dat al ontdekt in de afgelopen jaren! De collecte is bestemd voor Stichting WOL die al 30 jaar de contacten tussen Limmen en Burkina Faso warm houdt. In die 30 jaar heeft WOL veel bereikt in Burkina Faso. Daarom is er na afloop van de viering de mogelijkheid nog even te blijven voor koffie of thee en kan er gekeken worden naar een presentatie over alles wat WOL in Burkina Faso tot stand heeft gebracht.
U bent van harte uitgenodigd! Plaats: Corneliuskerk, Dusseldorperweg 74, Limmen.

Meer berichten