V.l.n.r.: Br. Columba Dechamps, Br. Frans Melkert, Martina Koolwijk, Abt G. Mathijsen, Ton Steenaert en Herman van de Bovenkamp.
V.l.n.r.: Br. Columba Dechamps, Br. Frans Melkert, Martina Koolwijk, Abt G. Mathijsen, Ton Steenaert en Herman van de Bovenkamp. Foto: Evert Visser

Eerste boom geplant bij winkel Abdij van Egmond

14 nov, 13:44 Financieel

EGMOND-BINNEN - Ton Steenaert van de Pius Stichting uit Heiloo plantte op 11 november de eerste boom bij de winkel van de Abdij van Egmond in Egmond-Binnen. De broeders van de Abdij benaderden de Pius Stichting om bij te dragen aan het repareren van de slechte plekken op het parkeerterrein en het verfraaien van het aanzicht van de abdijwinkel. Met het vervangen van de bestrating en het planten van struiken en bomen wordt hieraan invulling gegeven. De eerste boom werd onder toeziend oog van 'vlinderbroeder' Frans Melkert geplant, die afgelopen zaterdag zijn zestigjarig professiefeest vierde. De abdijwinkel is weer in kerstsfeer gehuld en in november en december geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.30 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief