Beleef een unieke avond cabaret en kleinkunstliederen met Andermans Veren Live.
Beleef een unieke avond cabaret en kleinkunstliederen met Andermans Veren Live. (Foto: Geert Gratama)

Cabaret in de Cultuurkoepel

  Cultuur

HEILOO - Andermans Veren Live maakt al tien jaar avondvullende theaterprogramma’s van de mooiste Nederlandstalige cabaret- en kleinkunstliederen van de afgelopen eeuw. 

Het liveconcept is gebaseerd op het radioprogramma Andermans Veren, iedere zondag tussen 10.00 en 11.00 uur op NPO Radio 5. In de jubileumvoorstelling ‘Hoe goed wil je het hebben?’ vieren ze hun 10-jarig bestaan volgens de succesvolle formule.

Soms geslepen, maar vaak humorvol laten Mirthe Bron, Kirsten Berkx, Matthias Valk, Bas Marée en Johan Hoogeboom de rijkdom zien van het Nederlandse cabaretlied. En wat een weelde! Van Dirk Witte tot Katinka Polderman, van Adèle Bloemendaal tot Jan Beuving, van Karin Bloemen tot Herman van Veen, ze hebben allemaal hun steentje bijgedragen. En namens hen neemt Andermans Veren Live met alle liefde uw bedankjes in ontvangst. Beleef een unieke avond Nederlandstalige cabaret- en kleinkunstliederen!

Zaterdag 29 februari 2020 om 20.15 uur in de Cultuurkoepel Heiloo. Kaarten: € 22,50 via www.cultuurkoepelheiloo.nl of bij het VVV-kantoor op Landgoed Willibrordus te Heiloo.

Meer berichten