Maartje was 25 jaar operazangeres, maar heeft ervoor gekozen haar stem anders in te gaan zetten.
Maartje was 25 jaar operazangeres, maar heeft ervoor gekozen haar stem anders in te gaan zetten. Foto: aangeleverd

'Zingen met Maartje'

28 okt, 16:00 Cultuur

HEILOO - Maartje de Lint en haar begeleiders nemen op vrijdag 1 november a.s. hun publiek mee op een muzikale reis en laten iedereen meezingen. Dat betekent een avond vol spirit, harmonie en een goed humeur. Iedereen is welkom, iedereen kan meedoen.

Maartje de Lint was 25 jaar operazangeres, onder meer bij de Nederlandse Opera. Na haar studie aan het Amsterdamse Sweelinck Conservatorium nam zij deel aan gerenommeerde internationale masterclasses, zoals Tanglewood in Amerika. Drie jaar geleden zette ze de stap om haar stem anders in te zetten. Ze werd gediplomeerd trainer en zet de werking van klank in voor allerlei soorten situaties en groepen, ook in de zorgsector. Samen zingen, dat is het parool geworden.

De Witte Kerk, met een geweldige akoestiek voor zangers, opent dit najaar twee keer haar deuren voor Maartje de Lint. Op vrijdag 1 november en vrijdag 13 december, aanvang 19.30 uur. Bij het concert is een drankje (na afloop) inbegrepen. U kunt naar draagkracht bijdragen aan deze avonden.

Kijk ook op: www.wittekerk-heiloo.nl en www.maartjedelint.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief