They may leave, but their music remains...
They may leave, but their music remains... Foto: aangeleverd

Koffieconcert Eensgezindheid & Friends in Witte Kerk

28 okt, 08:05 Cultuur

HEILOO – Op zondagmiddag 10 november geeft Muziekvereniging Eensgezindheid uit Heiloo een koffieconcert, dat deze keer in het teken staat van de Brexit en Europa.

Als de Brexit een feit is en het Verenigd Koninkrijk niet meer bij de Europese Unie hoort, zal dit een groot verlies zijn voor Europa en de brassbandmuziek die zijn oorsprong heeft in Groot Brittannië. Eensgezindheid probeert dit leed met haar Koffieconcert enigszins te verzachten met mooie muziek uit verschillende Europese landen.

Met dit Koffieconcert, waarbij uiteraard Engelse thee wordt geschonken, worden de banden tussen de Britse eilanden en het Europese vasteland onder de aandacht gebracht. Er is traditionele muziek uit verschillende landen te horen , maar ook enkele concertwerken die herinneren aan het Eurovisie Songfestival. Om het concert lekker zoet te houden, wordt er bij de koffie ook Engelse drop en Hollandse appeltaart geserveerd.

Tickets
Zondag 10 november in de Witte Kerk in Heiloo van 14.00 uur - 16.00 uur (met koffiepauze)
Tickets à € 12,50 p.p. (incl. koffie/thee) zijn voor aanvang vanaf 13.30 uur tegen contante betaling verkrijgbaar aan de deur.
Als u zeker wilt zijn van een ticket wordt dringend aanbevolen tijdig te reserveren via www.mv-eensgezindheid.nl of 072-5334851.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief